Welkom bij restaurant De Heerenkeet!

De Heerenkeet informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden!  kom langs en bespreek samen Marion uw persoonlijke wensen. Wanneer u van tevoren een afspraak maakt, reserveert zij alle tijd voor u! t 0111 671279 of info@deheerenkeet.nl

Ieder evenement bij ons is een unieke ervaring!

Restaurant De Heerenkeet, prachtig gelegen aan de Oosterschelde in de veelzijdige provincie Zeeland, is dé perfecte locatie voor al uw feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.

Gaat het nu om een bruiloft, een receptie, een verjaardag, een 25-jarig jubileum,

een 50 jarig huwelijk, een intiem diner of een buffet, restaurant De Heerenkeet heeft voor ieder wat wils! Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en kwaliteit staan hierbij centraal.

Ons restaurant beschikt over een prachtige multifunctionele ruimte, waarmee is ons restaurant uitermate geschikt voor het organiseren van bijeenkomsten, bruiloften, feesten en partijen. Deze ruimte heeft een unieke uitstraling en is ingericht met warmte, beslotenheid en gezelligheid. Deze feestelijke ambiance met gastvrije bediening, een goed glas en verrukkelijke hapjes staan garant voor een geslaagd samenzijn.

De nieuw aangelegen parkeerplaats van restaurant De Heerenkeet zorgt voor ruimschoots voldoende en gratis parkeergelegenheid, waardoor u altijd dicht bij het restaurant kunt parkeren. Ook is ons restaurant via de zijkant te betreden zodat minder validen geen gebruik hoeven te maken van de trap bij de voordeur. Wij zijn dus rolstoel vriendelijk.

Voor een persoonlijke toelichting kunt u ons op verschillende manieren bereiken.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0111- 671279 of per e-mail via info@deheerenkeet.nl

Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in restaurant De Heerenkeet!

Directie & medewerkers

Speciaal voor uw borrel, receptie, diner of feestavond hebben wij een aantal complete arrangementen samengesteld. Hiermee willen wij u inspireren met verschillende mogelijkheden om uw avond bij De Heerenkeet aan te kleden. Maar er kan meer. Passend bij uw wensen en ideeën creëeren wij samen met u een evenement dat bij uw groep past.

Zelfs feesten tot 250 personen zijn voor ons geen probleem. Wij ontvangen uw gasten in één van de sfeervolle ruimtes van De Heerenkeet en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van uw feestelijke avond.