Kom op eerste en tweede Paasdag genieten van onze Royale Paas Brunch. We ontvangen je met een heerlijke welkomstcocktail … en daar na kun je je laten verrassen door al onze heerlijkheden welke we aan je presenteren in het buffet.

Maak een keuze uit de drankjes uit het Hollands assortiment wijn, bier, frisdranken, vruchtensappen, fristi, chocolademelk, thee, koffie en cappuccino. Wij hebben het volgende voor u klaar staan: Luxe broodjes, croissants, knapperig desembrood waar je zelf een snee vanaf kunt halen.

Wat dacht je van de poffertjes voor jezelf of de kinderen…lekker met stroop, suiker of de diverse jams die er staan. Natuurlijk is er ook voor de hartige lekkerbek een ruime keuze uit: diverse luxe vleeswaren, binnen- en buitenlandse kaassoorten, diverse gerookte vis, tonijnsalade, ontbijtworstjes met scrambled eggs, gebakken bacon, runder entrecote, vis in romige wittewijnsaus, sateetjes, rijst, frisse groene salade, aardappel- en pastasalade.

Verder serveren we een verrukkelijke beenham.

Voor de kinderen een feestelijk frietmenu voor als ze dat gewenst is… met frikandel, kroket, kipnuggets en nog veel meer lekkers.

We sluiten af met een Dessert Buffet

We zien je graag op 21 of 22 april a.s. vanaf 11.30 uur tot 15.00 uur

Reserveer via het formulier!

0111-671279 of Volwassenen €35,= p.p Tot 14 jaar €22,50 p.p

Tot 4 jaar …. wij betalen voor jouw kleintjes ! Ps natuurlijk ook Griekse yoghurt , fruit en ontbijtgranen !

RESERVEREN