Restaurant De Heerenkeet is dé perfecte locatie voor uw bruiloft of trouwfeest!

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloft of trouwfeest? Restaurant De Heerenkeet ziet u graag als eregast tijdens uw huwelijksdag, receptie, jubileum of feest.

Restaurant De Heerenkeet, prachtig gelegen aan de Oosterschelde in de veelzijdige provincie Zeeland, is dé perfecte locatie voor al uw feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.

Gaat het nu om een bruiloft, een receptie, een verjaardag, een 25-jarig jubileum,

een 50 jarig huwelijk, een intiem diner of een buffet, restaurant De Heerenkeet heeft voor ieder wat wils! Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en kwaliteit staan hierbij centraal.

Ons restaurant beschikt over een prachtige multifunctionele ruimte, waarmee is ons restaurant uitermate geschikt voor het organiseren van bijeenkomsten, bruiloften, feesten en partijen. Deze ruimte heeft een unieke uitstraling en is ingericht met warmte, beslotenheid en gezelligheid. Deze feestelijke ambiance met gastvrije bediening, een goed glas en verrukkelijke hapjes staan garant voor een geslaagd samenzijn.

De nieuw aangelegen parkeerplaats van restaurant De Heerenkeet zorgt voor ruimschoots voldoende en gratis parkeergelegenheid, waardoor u altijd dicht bij het restaurant kunt parkeren. Ook is ons restaurant via de zijkant te betreden zodat minder validen geen gebruik hoeven te maken van de trap bij de voordeur. Wij zijn dus rolstoel vriendelijk.