Brunchsuggesties en koffie tafels

Het serveren van een brunch in een aparte zaal is mogelijk vanaf 25 personen tussen 12:00 en 15:00 . Tijdens de brunches serveren we onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk, en diverse vruchtensappen.

Brunchbuffet De Herenkeet                                                                                  €25,00p.p.

  • Wij ontvangen uw gasten met de soep van de dag.
  • Diverse vers gebakken broodsoorten, luxe vleeswaren, diverse kaassoorten, serranoham met meloen, carpaccio van ossenhaas, gerookte zalm, salade niçoise, eiersalade.
  • Rundvleeskroket, kibbeling en kipsaté. Gepresenteerd met bijpassende sauzen.
  • Vers fruit salade en

 

Brunchbuffet de Luxe                                                                                            €32,50 p.p.

  • Ontvangst met een glas champagne.
  • Amuse van de chef.
  • Soep van de dag van het buffet.
  • Diverse vers gebakken broodsoorten, luxe vleeswaren, diverse kaassoorten, Filet American, carpaccio van ossenhaas, gerookte zalm, verse Hollandse haring, groene salade met Feta-kaas, groene salade met tonijn en kipsalade.
  • Gehaktballetjes, kipsaté, rundvleeskroketten, kibbeling, vegetarische pasta, roerei, ragout, saucijzenbroodjes, poffertjes en frites.
  • Brandende ijstaart.

Menu suggesties     van af 12 personen per groep keuze uit1 menu van tevoren reserveren

Wij bieden verschillende menu’s aan voor verschillende prijzen, heeft u vragen of graag een menu voor een andere prijs neem dan contact met ons op. Wij proberen dan aan u wensen te voldoen.

Menu 1
Romige prei soep
Of
Romige prei soep met gerookte zalm
***
Vlees filet lapje met rode wijnsaus
Of
Vis filet met dille saus
***
Fruit bavaroise
Of
Lekker kopje koffie
€ 17.50 p.p.

menu 2 (alleen in het mossel seizoen augustus tot februari )
Roomsoep met mosseltjes
Of
Gegratineerde uiensoep
***
Gekookte mosselen met 3 sausjes
Of
Varkenshaas met een paddestoelensaus
***
Kaatje Mossel
Of
Lekker kopje koffie
€ 22.50 p

Menu 3
Carpaccio met salade en bruchetta toast
Of
Salade met gerookte zalm en knoflooktoast
***
Een duo van dag verse vis gebakken in de roomboter
Of
Ossenhaas puntjes met Roguefort peper saus
***
Oma’s toetjes
Of
Koffie met wat lekkers
€ 22.50

 

Elke wintermaand ( oktober tot maart)een wisselend menu

met streekproducten € 20.00

4 gangen met de keuze uit vis en vlees

 

en van april tot oktober een wisselend maandmenu

met gerechten uit de streek € 27,50

 

Menu 4

Een combinatie van verschillende lekkernijen op etagères geserveerd met o.a. Ossenhaas carpaccio, gerookte ham met meloen, huis gerookte vissoorten en garnalen

  Dit geserveerd met stokbrood en boter

***

Een duo van dag verse visfilet, gebakken in roomboter met ravigotesaus 
Of

Varkenshaas medaillons met champignon truffelsaus


***

 
Oma’s toetjes
  Of

Koffie met wat lekkers
€ 24.50

Menu 5

Proeverij van verschillende Schouwse lekkernijen geserveerd op etagères, bestaande uit: Hollandse garnaaltjes, huisgerookte paling, krukeltjes, zure mosseltjes, Zeeuwse worstenbal en twee verschillende oesters. Alles geserveerd met gemengd brood en smeersels.

*****

Gebakken visfilet van de dag met dillesaus,

Of,

Gebakken roggevleugel met botersaus,

Of,

Varkenshaasmedaillons met champignontruffelsaus.

*****

Zeeuws coupje; babbelaarijs, bolusijs en cassisijs met slagroom,

Of,

Ouderwetse boluspudding,

       Of,

Kopje koffie met huisgemaakte advocaat

Menu 6
Amuse
***
Een torentje van Carpaccio, parmaham en oude kaas
Of
Een tompouce van Hollandse garnaaltjes, wasambi mayonaise, en kreeft
Of
Coquilles in de schelp met pata negro En spinaziesaus
***
Kreeftensoepje
***
Bouillabaise
Of
Club sandwich van varkenshaas
Of
6 Gamba’s op 3 manieren
***
Tiramisu
Of
Oma’s toetjes
€ 29.50  p.p.

Heeft u zelf nog suggesties of diëten dan horen wij dit graag .

Graag maken we dan een persoonlijke afspraak om het een en ander duidelijk te bespreken.

 

Dinerbuffetten

Een dinerbuffet is informeler dan een uitgeserveerd diner en is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen. De tafels zijn stijlvol gedekt en op het buffet presenteren wij een keur aan heerlijkheden. Met één van onze uitgebreide buffetten biedt u uw gasten een diversiteit aan gerechten. Uiteraard is het mogelijk om in overleg wijzigingen aan te brengen in de samenstelling van de buffetten. Buffetten zijn te boeken vanaf 20 personen.

Dinerbuffet De Heerenkeet                                                    € 30.00 p.p.

  • Serranoham met stukjes meloen,
  • Carpaccio van ossenhaas met geraspte kaas, pesto en pijnboompitten,
  • Schotel met huis gerookte gerookte zalm,
  • Salade met kruidige gamba’s
  • Waldorfsalade met vers fruit,
  • Diverse soorten rauwkost en stokbrood met boter, kruidenboter, tapenade.
  • Roergebakken varkensvlees met champignons en ui
  • kipsaté
  • Diverse gebakken visjes
  • Tongrolletjes met zalm in Beurre Blanc,
  • Bijpassende groenten- en aardappelgarnituur.
  • Vanilleijs met slagroom en vers fruit, uitgeserveerd door ons enthousiaste bedieningsteam.

Dinerbuffet de luxe                                                              €37.50 p.p.

  • Serranoham met stukjes meloen,
  • Carpaccio van ossenhaas met geraspte kaas, pesto en pijnboompitten,
  • Huisgerookte zalm zijde,
  • Schotel met verschillende huisgerookte vissoorten,
  • Groene salade met tonijn,
  • Groene salade met fetakaas,
  • Kipsalade met vers fruit,
  • Diverse soorten rauwkost en stokbrood met boter, kruidenboter, tapenade.
  • Hele beenham aan het bot (vanaf 35pers), aangesneden op buffet,
  • kipsaté met atjar en kroepoek,
  • Varkenshaas met champignonsaus,
  • Gegrilde gamba’s,
  • Kabeljauw en papillot,
  • Diverse bijpassende sauzen, groenten- en aardappelgarnituur.
  • Brandende ijstaart.

VIP Dinerbuffet (uitsluitend te boeken vanaf 50 personen)         €46.50 p.p.

  • Beginnend met een amuse van de chef
  • Serranoham met stukjes meloen,
  • Carpaccio van ossenhaas met geraspte kaas, pesto en pijnboompitten,
  • Huisgerookte zalm zijde,
  • Schotel met verschillende huisgerookte vissoorten,
  • Verse Hollandse haring,
  • Cocktail van Hollandse garnalen,
  • Groene salade met tonijn,
  • Groene salade met fetakaas,
  • Kipsalade met vers fruit,
  • Salade Carprese met mozzarella en tomaat,
  • Diverse soorten rauwkost en stokbrood met boter, kruidenboter, tapenade en aïoli.
  • Hele beenham aan het bot, aangesneden op buffet
  • Entrecôte vers van het mes, aangesneden op buffet
  • Lamskoteletten van de grill
  • Kipsaté met atjar en kroepoek,
  • Kabeljauw en papillot
  • Zalmfilet op de huid gebakken,
  • Gegrilde gamba’s,
  • Diverse warme en koude sauzen, bijpassend groenten- en aardappelgarnituur
  • Uitgebreid dessertbuffet met o.a.: bavaroises en mousses, diverse ijsspecialiteiten, zoete lekkernijen en vers fruit.