Kerstbrunch

Overdag hebben we vanaf 11.30 een brunch tot 15.00 All-in Ontvangst met een welkomstcocktail. Genieten van heerlijke zoete en hartige lekkernijen.

Drankjes uit het Hollands assortiment (wijn, bier, frisdranken, vruchtensappen, fristi, chocolademelk , thee, koffie en cappuccino). Verschillende soorten broodjes, croissants en knapperig desembrood om zelf te snijden, poffertjes, stroop, suiker, diverse jamsoorten, hagelslag, boter binnen- en buitenlandse kaassoorten, gerookte vissoorten, tonijnsalade, Griekse yoghurt, ontbijtgranen, fruitsalade, smoothie, scrambled eggs, ontbijtworstjes, gebakken bacon, wraps, Hollandse garnaaltjes, wildstoofpot, vis in romige vissaus, sateetjes, rijst, frisse groene salade, aardappelsalade, pastasalade en een hele kalkoen.(voor de kinderen ook patat, frikandel, kroket, kipnuggets) afsluitend met een dessertbuffet.

Aanvang: vanaf 11.30 een brunch | Einde: tot 15.00 | Prijs voor volwassenen: 35,00 p.p. | Prijs voor kinderen: 22,50 p.p. voor kinderen tot 14 jaar | Kinderen tot 4 jaar gratis

Kerstbrunch reserveren

Kerstdiner

In de avond een heerlijk 4-gangen menu met een uitbreiding naar 6 gangen, voor degene die dit graag willen. Per gang is er weer een keuze en voor de vegetariërs is er een speciaal vegetarisch menu.

Zijn er kinderen bij u in het gezelschap? Ook voor hen is er een speciaal menu zodat ze gezellig met u mee kunnen eten.Door onze huis vinoloog Marion Snijder is ons wijnarrangement dit jaar tot in de puntjes verfijnd,  een perfecte aansluiting op de gerechten van ons kerstmenu. Wij hopen u ook dit jaar weer te kunnen verleiden met ons heerlijke menu en verwelkomen u graag in ons gezellig versierde restaurant op 1ste of 2de kerstdag. Elk jaar is de belangstelling gelukkig weer erg groot. Hierdoor raden wij u aan vroegtijdig te reserveren.

Vrije inloop van 18.00 tot 19.00 | Prijs 4 gangen menu: € 39,50.per persoon, extra gang € 7,50 | kinderen tot 14 jaar € 17.50 | Ons wijnarrangement is al te bestellen vanaf €11,50 per persoon, afhankelijk van het aantal glazen wijn dat u kiest.

Kerstdiner reserveren