Geachte heer/mevrouw

Het is nog maar net november, maar misschien bent u al bezig met de voorbereidingen voor Kerstmis. Misschien kan de Heerenkeet u daar een handje bij helpen, want ook dit jaar is het ons keukenteam weer gelukt om iets anders te bedenken dan normaal.

Kerstbrunch

Overdag hebben we vanaf 11.30 een brunch tot 15.00

Kerst Brunch All-in

Ontvangst met een welkomstcocktail. Genieten van heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Drankjes uit het Hollandse assortiment (wijn, bier, frisdranken, vruchtensappen, Fristi, chocolademelk , thee, koffie en cappuccino). € 35,00 p.p. voor volwassenen € 22,50 p.p. voor kinderen tot 14 jaar kinderen tot 4 jaar gratis

Verschillende soorten broodjes, croissants en knapperig desembrood, poffertjes, diverse jamsoorten, verschillende boters binnen- en buitenlandse kaassoorten, gerookte vissoorten, tonijnsalade, Hollandse garnaaltjes. Griekse yoghurt, ontbijtgranen, fruitsalade, verschillende smoothies, scrambled eggs, ontbijtworstjes, gebakken bacon, verschillende wraps. wildstoofpot, tongrolletjes in huis gemaakte wittewijnsaus, sateetjes, rijst, frisse groene salade, aardappelsalade, pastasalade en een hele entrecote. (voor de kinderen ook patat, frikandel, kroket, kipnuggets) afsluitend met een dessertbuffet.

Kerstbrunch reserveren
Kerstdiner

In de avond een heerlijk 4-gangen menu.

Vrije inloop van 18.00 tot 19.00

Met een uitbreiding naar 6 gangen, voor degene die dit graag willen.

Per gang is er weer een keuze en voor de vegetariërs is er een speciaal vegetarisch menu. Zijn er kinderen bij u in het gezelschap? Ook voor hen is er een speciaal menu zodat ze gezellig met u mee kunnen eten.

U geniet van ons 4-gangen diner voor een feestelijke prijs van slechts

€ 39,50 per persoon, extra gang € 7,50.

De prijs van het kindermenu is € 17.50 per kind.

Door onze huisvinoloog Marion Snijder is ons wijnarrangement dit jaar tot in de puntjes verfijnd, een perfecte aansluiting op de gerechten van ons kerstmenu. Ons wijnarrangement is al te bestellen vanaf €12,50 per persoon, afhankelijk van het aantal glazen wijn dat u kiest.

Wij hopen u ook dit jaar weer te kunnen verleiden met ons heerlijke menu en verwelkomen u graag in ons gezellig versierde restaurant op 1ste of 2de Kerstdag. Elk jaar is de belangstelling gelukkig weer erg groot. Hierdoor raden wij u aan vroegtijdig te reserveren.

Kerstdiner reserveren