Dinerbuffetten

Een dinerbuffet is informeler dan een uitgeserveerd diner en is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen. De tafels zijn stijlvol gedekt en op het buffet presenteren wij een keur aan heerlijkheden. Met één van onze uitgebreide buffetten biedt u uw gasten een diversiteit aan gerechten. Uiteraard is het mogelijk om in overleg wijzigingen aan te brengen in de samenstelling van de buffetten. Buffetten zijn te boeken vanaf 20 personen.

Dinerbuffet De Heerenkeet                                                    € 30.00 p.p.

  • Serranoham met stukjes meloen,
  • Carpaccio van ossenhaas met geraspte kaas, pesto en pijnboompitten,
  • Schotel met huisgerookte gerookte zalm,
  • Salade met kruidige gamba’s
  • Kipsalade met vers fruit,
  • Diverse soorten rauwkost en stokbrood met boter, kruidenboter, tapenade.
  • Roergebakken varkensvlees met champignons en ui
  • Kipsate
  • scholrolletjes met zalm in Beurre Blanc,
  • diverse gebakken visjes
  • Bijpassende groenten- en aardappelgarnituur.
  • Vanille ijs met slagroom en vers fruit, uitgeserveerd door ons enthousiaste bedieningsteam.

Dinerbuffet de luxe                                                              €37.50 p.p.

  • Serranoham met stukjes meloen,
  • Carpaccio van ossenhaas met geraspte kaas, pesto en pijnboompitten,
  • Huisgerookte zalm zijde,
  • Schotel met verschillende huisgerookte vissoorten,
  • Groene salade met tonijn,
  • Groene salade met fetakaas,
  • Kipsalade met vers fruit,
  • Diverse soorten rauwkost en stokbrood met boter, kruidenboter, tapenade.
  • Hele beenham aan het bot (vanaf 35pers), aangesneden op buffet,
  • kipsaté met atjar en kroepoek,
  • varkenshaas met campignonsaus ,
  • Gegrilde gamba’s,
  • Kabeljauw en papillot,
  • Diverse bijpassende sauzen, groenten- en aardappelgarnituur.
  • Brandende ijstaart.

 

 

VIP Dinerbuffet (uitsluitend te boeken vanaf 50 personen)         €46.50 p.p.

  • Beginnend met een amuse van de chef
  • Serranoham met stukjes meloen,
  • Carpaccio van ossenhaas met geraspte kaas, pesto en pijnboompitten,
  • Huisgerookte zalm zijde,
  • Schotel met verschillende huisgerookte vissoorten,
  • Verse Hollandse haring,
  • Cocktail van Hollandse garnalen,
  • Groene salade met tonijn,
  • Groene salade met fetakaas,
  • Kipsalade met vers fruit,
  • Salade Carprese met mozzarella en tomaat,
  • Diverse soorten rauwkost en stokbrood met boter, kruidenboter, tapenade en aïoli.
  • Hele beenham aan het bot, aangesneden op buffet
  • Entrecôte vers van het mes, aangesneden op buffet
  • Lamskoteletten van de grill
  • Kipsaté met atjar en kroepoek,
  • Kabeljauw en papillot
  • Zalmfilet op de huid gebakken,
  • Gegrilde gamba’s,
  • Diverse warme en koude sauzen, bijpassend groenten- en aardappelgarnituur
  • Uitgebreid dessertbuffet met o.a.: bavaroises en mousses, diverse ijsspecialiteiten, zoete lekkernijen en vers fruit.

Of stel zelf uw buffet samenstellen

Hieronder vindt u onze koude en warme buffetcomponenten.

U kunt zelf uw buffet samenstellen door een keuze te maken uit de

gerechten.

Voor een koud buffet kiest u 7 gerechten.

Voor een warm buffet kiest u 4 gerechten.

En indien u een koud- en warm buffet wilt bestellen kunt u een keuze maken

uit 6 koude- en 4 warme gerechten. U kunt er voor kiezen om deze per gang te laten serveren (eerst de koude ‘voorgerechten’ en daarna de warme ‘hoofdgerechten’) of allemaal tegelijk.

Om uw buffet helemaal compleet te maken kunt u uw eigen dessertbuffet samenstellen door 4 verschillende desserts te kiezen.

Voor sommige gerechten geldt een meerprijs. Deze staat vermeld achter

het gerecht en is per persoon.

Alle prijzen zijn per persoon en staan onderaan de pagina.

Het minimale aantal personen voor een buffet is 20 personen.

Ongeacht het aantal warme en/of koude gerechten is de hoeveelheid die u krijgt per persoon altijd hetzelfde en ruim voldoende als diner.

Al onze buffetten zullen tussentijds worden aangevuld wanneer blijkt dat er nog vraag is naar een bepaald gerecht.

Een buffet kan ook als lunch worden samengesteld.

Aan speciale (dieet of allegie)wensen kan (bijna) altijd voldaan worden.

 

Buffetprijzen

Koud buffet € 21,00 per persoon

Warm buffet € 21,00 per persoon

Koud- en warm buffet € 27,00 per persoon

Dessertbuffet € 8,00 per persoon

 

Koude gerechten

Huzarensalade

Zalmsalade

Aardappelsalade

Rundvleessalade

Kingkrabsalade

Kreeftencocktailsalade

Eiersalade met gerookte zalm

Kipsalade met vers fruit

Italiaanse pastasalade (eventueel vegetarisch)

Groene salade met tonijn

Groene salade met fetakaas

Salade met kruidige gamba’s

Salade Carprese met mozzarella en tomaat,

Serranoham met meloen

Carpaccio van ossenhaas met geraspte kaas, pesto en pijnboompitten, (+ € 0,75)

Diverse soorten vlees, worst en paté

Verse Hollandse haring,

Schaal met haring uit al windstreken

Schaal met verschillende huisgerookte vissoorten zoals makreel, gerookte paling en zalm ( + € 0,75)

Hele gerookte zalm zijde (+ € 0,85)

Cocktail van Hollandse garnalen (+€ 0,85)

Schaal met mosselen op verschillende manieren koud bereid

 

Warme gerechten

Gemarineerde kippenpootjes

Roergebakken kipreepjes met wokgroenten

Kipfilet in romige kerriesaus

Varkensfricandeau uit de oven met uien, paprika, knoflook en eigen braadjus

lamskoteletten van de grill (+ € 0,45)

roergebakken varkensvlees met champignons en ui

kipschnitzels in zoetzure saus

Runderstoofpot

Lamsstoofpot(+€ 0,25)

Hele beenham aan het bot, op buffet aangesneden

Ossenhaas, op het buffet aangesneden( + €1.00)

Entrecote vers van het mes, op buffet aangesneden (+€1.00

Lamskoteletten van de grill (+€0.75)

Kipsate met atjar en kroepoek

Varkenshaassate met atjar en kroepoek (+€0.25)

Gemarineerde spareribs

Zalmfilet op de huid gebakken

Kabeljauwfilet en papillot

Tongrolletjes met zalm in beurre blanc (+ € 1,25)

Gemarineerde doradefilet uit de oven

Diverse soorten gebakken Noordzeevis

Vislasagne

Huisgemaakte paella

Gegrilde Gamba’s (+ € 1,25)

 

Bijgerechten

Gebakken krieltjes (+€0.25)

Aardappelgratin (+ € 0.50)

Gekookte rijst

Brood met luxe smeersels (+ € 0,20)

Quiche van diverse groenten (+ € 0,45)

Roergebakken groentefantasie (+€0.25)

 

Sauzen

Satesaus

Witte wijnsaus

Stroganoffsaus

Pepersaus

Champignonroomsaus

Dillesaus

 

Alles word standaard geserveerd met stokbrood met roomboter en kruidenboter, verschillende koude sausjes, rauwkostsalade met verse kruidendressing. Wanneer u ook voor warme gerechten kiest worden deze ook standaard geserveerd met friet en aardappelkroketjes.

 

Dessertbuffet

Diverse smaken bavarois

Tiramisu

brownie

Fruitsalade met geslagen room

Bruine en witte chocolademousse

Apfelstrudel met vanillesaus

Parfait

Kaasplankje (+ €1.00)