Stel zelf uw buffet samen

Hieronder vindt u onze koude en warme buffetcomponenten.

U kunt zelf uw buffet samenstellen door een keuze te maken uit de

gerechten.

Voor een koud buffet kiest u 7 gerechten.

Voor een warm buffet kiest u 4 gerechten.

En indien u een koud- en warm buffet wilt bestellen kunt u een keuze maken

uit 6 koude- en 4 warme gerechten. U kunt er voor kiezen om deze per gang te laten serveren (eerst de koude ‘voorgerechten’ en daarna de warme ‘hoofdgerechten’) of allemaal tegelijk.

Om uw buffet helemaal compleet te maken kunt u uw eigen dessertbuffet samenstellen door 4 verschillende desserts te kiezen.

Voor sommige gerechten geldt een meerprijs. Deze staat vermeld achter

het gerecht en is per persoon.

Alle prijzen zijn per persoon en staan onderaan de pagina.

Het minimale aantal personen voor een buffet is 20 personen.

Ongeacht het aantal warme en/of koude gerechten is de hoeveelheid die u krijgt per persoon altijd hetzelfde en ruim voldoende als diner.

Al onze buffetten zullen tussentijds worden aangevuld wanneer blijkt dat er nog vraag is naar een bepaald gerecht.

Een buffet kan ook als lunch worden samengesteld.

Aan speciale (dieet of allegie)wensen kan (bijna) altijd voldaan worden.

Buffetprijzen

Koud buffet € 21,00 per persoon

Warm buffet € 21,00 per persoon

Koud- en warm buffet € 27,00 per persoon

Dessertbuffet € 8,00 per persoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koude gerechten

Huzarensalade

Zalmsalade

Aardappelsalade

Rundvleessalade

Kingkrabsalade

Kreeftencocktailsalade

Eiersalade met gerookte zalm

Kipsalade met vers fruit

Italiaanse pastasalade (eventueel vegetarisch)

Groene salade met tonijn

Groene salade met fetakaas

Salade met kruidige gamba’s

Salade Carprese met mozzarella en tomaat,

Serranoham met meloen

Carpaccio van ossenhaas met geraspte kaas, pesto en pijnboompitten, (+ € 0,75)

Diverse soorten vlees, worst en paté

Verse Hollandse haring,

schaal met verschillende huisgerookte vissoorten zoals makreel, gerookte paling en zalm ( + € 0,75)

Hele gerookte zalm zijde (+ € 0,85)

Cocktail van Hollandse garnalen (+€ 0,85)

Schaal met mosselen op verschillende manieren koud bereid

Warme gerechten

Gemarineerde kippenpootjes

Roergebakken kipreepjes met wokgroenten

Kipfilet in romige kerriesaus

Varkensfricandeau uit de oven met uien, paprika, knoflook en eigen braadjus

lamskoteletten van de grill (+ € 0,45)

roergebakken varkensvlees met champignons en ui

kip romige preisaus

Runderstoofpot

Lamsstoofpot(+€ 0,25)

Hele beenham aan het bot, op buffet aangesneden

Ossenhaas, op het buffet aangesneden( + €1.00)

Entrecote vers van het mes, op buffet aangesneden (+€1.00

Lamskoteletten van de grill (+€0.75)

Kipsate met atjar en kroepoek

Varkenshaassate met atjar en kroepoek (+€0.25)

Gemarineerde spareribs

Zalmfilet op de huid gebakken

Kabeljauwfilet en papillot

Tongrolletjes met zalm in beurre blanc (+ € 1,25)

Gemarineerde doradefilet uit de oven

Diverse soorten gebakken Noordzeevis

Vislasagne

Huisgemaakte paella

Gegrilde Gamba’s (+ € 1,25)

 

 

 

bijgerechten

Gebakken krieltjes (+€0.25)

Aardappelgratin (+ € 0.50)

Gekookte rijst

Brood met luxe smeersels (+ € 0,20)

Quiche van diverse groenten (+ € 0,45)

Roergebakken groentefantasie (+€0.25)

 

 

Sauzen

Satesaus

Witte wijnsaus

Stroganoffsaus

Pepersaus

Champignonroomsaus

Dillesaus

Alles word standaard geserveerd met stokbrood met roomboter en kruidenboter, verschillende koude sausjes, rauwkostsalade met verse kruidendressing. Wanneer u ook voor warme gerechten kiest worden deze ook standaard geserveerd met friet en aardappelkroketjes.

 

Dessertbuffet

Diverse smaken bavarois

Tiramisu

brownie

Fruitsalade met geslagen room

Bruine en witte chocolademousse

Apfelstrudel met vanillesaus

Parfait

Kaasplankje (+ €1.00)